Jag vill berätta!


Hela mitt liv har jag berättat historier, påhittade eller sanna. Ibland har det också hänt att jag tagit materialet direkt ur mitt eget liv, som tex låtar jag skrivit eller som i februari 2021, då jag medverkade i SVT "När livet vänder"

Det är min fulla övertygelse att det är av berättandet som vi kan gå vidare i livet, utvecklas och skapa en tro på framtiden. Utan historier vore vi väl ingenting.


Som föresläsare


Du kan boka mig som föresläsare. Men jag är inte den där föresläsaren som har den perfekta lösningen på livets alla problem. Jag är heller inte den som har något sliskigt koncept på hur man skall bli en lyckad människa. Jag tror på att berätta hur det faktiskt är i livet och återge  hur jag gjorde för att vara där jag är idag. Här finns olika föreläsningspaket att sätta ihop. Både vad gäller tid och innehåll. Det roligaste jag själv vet är att både prata och få sjunga en stump. Eftersom många av mina låtar bygger på mina erfarenheter får man ofta ett större djup och bättre insikt i själva berättelsen. 

Mitt möte med Anja Kontor för programmet "När livet vänder" Som sändes på SVT den 14 februari

Finns att se på SVT-Play:

SE AVSNITTET HÄR


Mitt möte med Malou för programmet "Malou efter tio" Som sändes på TV4 den 21 februari 2020

Finns att se på TV4_Play:

SE AVSNITTET HÄR


 
 
Fotograf
Artist/ Musiker
Föredragshållare
Skådespelare
Regissör
Annat